Тялото Грижа За Кожата На Лицето Брадавица С Почистване На Тампони Нетоксичное Устройство За Домашна Употреба Кожата Тагове Отстраняване Kit Син Инструмент За Възрастни Царевица Micro Band

Нов продукт

15.92лв.

26.54лв.

-40 %

В наличност

Етикети:

къща декор, модерен, Малък мол, лазерен мол, отпугивание Моловете, накрайник за меки материали, средство за премахване на бенки, анти-мол, покриване на въже, къща декор, интериор на стаята

Характеристики:

1. нашият уред премахване на етикети кожа новаторска конструкция позволяющ за бързо и безопасно премахване на етикети кожата.

2. Този уред превозвач, който работи чрез спиране на кръвоснабдяването бирок на кожата, причинена етикет на кожата да падне в продължение на няколко дни.

3. Той е проектиран за използване на кожни бирках на лицето и тялото, но ние не бихме препоръчали да го използвате около чувствителна област на очите.

Описание:

Микро-превозвач етикети на кожата може да се използва върху всички бирках на кожата, които са малки до средни размери, то соответствующ за Birk на кожата с най-широката страна, 2mm-4mm.ако виси етикет на кожата по-малки от 2mm, то диапазон не може да бъде в състояние да изтръгне етикет на кожата плътно.

Технически характеристики:

Цвят: син

Материал: Пластмаса

Комплектът Включва:

1 * Устройство За Отстраняване На Ленти, Етикети На Кожата

10 * памучни тампона хапчета

1 * Опаковъчна Кутия

Бележки:

1. поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимките.

2. Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Целта Домашен Любимец Селскостопанско животно

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари