На пръстови отпечатъци закрит заключване Smart Handle Заключване на цифрова система за заключване на вратите на шлюза TTLOCK Google Home Voice control нормално отворен динамичен код

Нов продукт

83.67лв.

88.08лв.

-5 %

В наличност

Етикети:

цилиндър умно замъка vima, биометричните заключване, къща умен, заключване smart wifi, заключване ttlock, система за заключване на вратите Секур, електрически цилиндър на крилото на замъка, интелигентно разпознаване на лица автоматично заключване на вратите, ttlock, система за заключване на вратите умен

Умен Заключване Дръжки

Ръководство на потребителя и инсталационен видео-всичко е на разположение.Ако се интересувате, не се колебайте да се свържете с нас.Благодарим ви.Този замък поддържа замяна на няколко стари замъци, и можете да запазите своя стар корпус на замъка, но просто вместо дръжка и цилиндър.Ако сте заинтересовани, свържете се с нас.Моля, обърнете внимание, че този замък се захранва от 4 батерии тип ААА батерии и се изваждат от опаковката.Комплект1:само замъкът.отключи с помощта на пръстови отпечатъци и приложение за телефон(Bluetooth TTLOCK).Комплект2: шлюз Lock +TTLOCK.отключи с помощта на пръстови отпечатъци и приложение за телефон(Bluetooth TTLOCK), поддръжка на дистанционно управление без ограничения на разстояние, работа с Alexa и Google home. ◊ Начини за отключване: пръстов отпечатък, телефонни приложение (Bluetooth TTLOCK) и ключ. Капацитетът на пръстови отпечатъци fingerprint капацитет: 100 потребители Костюм ◊ за дебелина на вратата между 35-55мм Материал ◊ направен: сплав от цинк ◊ Интелигентна дръжка дизайн: дръжка вътре съдържа сензор за пръстови отпечатъци, чипове, батерия и компонентите на съединителя. ◊ До 100 потребители на пръстови отпечатъци Източник на захранване: 4 батерии тип ААА (не са включени в комплекта) .Аварийно захранване с USB порт. ◊ Най-удобният начин за отключване: натиснете сензор за пръстови отпечатъци и завъртете, за да отключите. Костюм ◊ за дясното натиск или тяга и ляво на посоката на натиск или тяга за отваряне на вратата. Прилагането◊: Къща,Офис,Апартамент, Отдел ◊ IOS и Android APP TTLOCK: подкрепа за 26 вида езици; поддръжка на динамичен код.

Функция на приложението TTLOCK (Комплект1)

Функция на приложението TTLOCK с врата (Комплект2)

Забележка: за да сте сигурни, че можете да използвате Alexa и Google home tocontrol Lock, моля, направете търсене TTLock в Alexa и ScienerSmart in Първо Google home.Ако той се намира в Alexa и Google за начало, а след това да го използвате, няма проблем.

Замяна на Старият замък

За да замени замък, който вече сте инсталирали, на площада прът (ос) за този замък е около 8 мм, и вие можете да потвърдите, съвпадат ли те.ако е така, способен за смяна на дръжки само.

Цвят Черен
Начин На Отключване Отпечатък от пръст код на ключа Bluetooth TTLOCK
източник на захранване 4шт AAA bayyeries.
търговска марка QHW
Материал цинк сплав
Номер На Модела QHWK3
Посоката На Дръжката Десен Тласък
Костюм за ляв тласък десен тласък ляв тласък десен тласък
Приложение Къща, апартамент, офис,сграда, универсален магазин

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари