Фалшиви книги, украса за дома, декоративни книга модерна симулация луксозен Начало Декор Клуб хотел е красива кутия за съхранение модел

Нов продукт

13.38лв.

21.59лв.

-38 %

В наличност

Етикети:

книжен ъгъл със собствените си ръце, готино куче фигурка за съхранение на голям устата, книгата на деко, декор библиотечка, готино куче статуетка на куче кутия за съхранение, декор лукс, фалшива книга за декор, книга Шанел, книгата декор, книгата е фалшива

Отключващи Фалшиви Книги За Декорация На Дома Моделиране Портретно Кутия За Стилна Декорация На Работния Плот Красив Модел Кутия За Съхранение

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕДНОТО, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ.

СПЕЦИАЛНА ЗАБЕЛЕЖКА:

1> моля, свържете се с нас за решаване на проблеми с опаковката първо, вместо да се отвори дебат или лоша обратна връзка!!!

2> Ако искате да видите снимките, моля, свържете се с нас!!!

1.размер:

26.7x17.5x4.2cm(10.51"x6.89"x1.65")

2.Описание на продукта:

1>стил на: декоративни книги са разделени на нераскрываемый стил, сгъваема стил и открит стил.Във връзка с потребителското и пазарното търсене откритата версия е обновена версия на неоткрытой версия.

2.>Технология: декоративна книга се обработват в модел с твърда кожена хартия и се поставя лепило или двустранно тиксо.Отворена книга има магнитна ивица в средата за лесно отваряне и използване.

3. Употреба:

Декоративни книга-това е декорация на дома, и може да се използва като декоративен подпори за семейни хол, кафенета, барове и ресторанти.

4.Модел:

Модел книги в момента е разделена на серия от BH, серия LH и серия от WM на пазара.

1>серия BH делят на отворени и не отворени модели.BH не се отваря прекалено много модели за показване по една.Отворени модели BH включват BH238, BH239, BH240, BH241, BH242, BH243, BH250, BH251, BH252, BH253.

2>LH е отворен само модели, които са разделени в 8 модели: LH0357, LH0358, LH0359, LH0360, LH0361, LH0362, LH0363, LH0364.

3>серия WM също е отворен само модели, които са разделени в WM02, WM04, WM07, WM08, WM09, WM10, WM11, WM12(XK06).

5.доставка:

1>Моля, бъдете сигурни, за да поръчате, ние ще ви изпратим по реда на поръчка на купувача.Обикновено, пратката ще бъде предоставен на вас навреме, в рамките на три дни.

2>според ситуацията доставка, ние изобщо ще достави на стоки за вас според канал доставка сте избрали.При необходимост ние също подберем качествени и бързи логистични методи на доставка на стоките за вас.

6.опаковка:

1>моля, поръчайте своя модел и ние ще достави продукт точно в съответствие с модела, който сте поръчали.

2>за сгъване на декоративни книги ние използваме картонена опаковка (свържете се с нас за получаване на изображения на опаковката).За книги, които не могат да бъдат отворени, и книги, които могат да бъдат отворени, ние използваме пяна кутии за опаковане (свържете се с нас за получаване на изображения на опаковката).

7.предложения:

Ние упакуем продукти, които сте поръчали, внимателно, за да се избегнат повреди.Но ние също така се надяваме, че можете да закупите кратни на 4 в момента на покупката, за да не навреди на продукта и кратни на 4 са с добра опаковка.

8.Забележка:

1>тъй като механична обработка и ръчна обработка на декоративни книги, да доведе до проблеми с износване на повърхността, ако нямате нищо против, моля, сложи поръчката си внимателно.

2>Ако има неправилна модел или повредена опаковка, моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка за първи път, и се свържете с нас навреме.Ние отново ще ви изпратим щети и дори ще ви възстановим парите.

Произход CN(произход)
Тема Любов
Материал Хартия
Това Е Едно Интелигентно Устройство No
Стил Модерен

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари