Vrey Touch Switch with mini Remote control Switchers Touch wall SwitchesTempered Crystal Glass Panel EU Standard

Нов продукт

18.83лв.

34.23лв.

-44 %

В наличност

Етикети:

захранване за nintendo, пура плакат, мини-коромысловый ключ, ползунковый преминете на печатна платка, дистанционно регулиране на силата на звука на fios, уличен прекъсвач, на фона на партито по случай рождения Ден, превключвател touch wall, извикване / скриване на лентата лодки, превключвател за управление на аудио и bluetooth

Кажи истината

Добре дошли в официалния магазин Vrey описание на продукта Марка: Vrey Модел: VR-RF-01X брой на начините за управление на : 1-Gang Основната полза стандарт на ЕС страни: повечето страни в Европа,повечето африкански страни,повечето страни от Близкия Изток,Южна Корея,Чили,Парагвай,ETK.Този продукт използва най-предварителна управляема схема на MCU в света цифров, предварителна идея за проекта, силна структура, луксозно произход, мивка с помощта на toughened стъкло, вътрешната структура, използвайки материали на защита от пожари и опазване на околната среда, продуктът е бил тестван от безброй пъти, качеството е много добър продукт, който може да възложи за да купуват.Съдържанието на опаковката: -1 X Сензорен прекъсвач -1 X led трансформатор -2 x винт -1 x ръководство на потребителя -1 X блок за дистанционно управление (без батерия)

Начин на свързване на блоковете за дистанционно управление

Емкостное Докосване

Чувствителен сензорен контрол чувството, iPhone touch,висока чувствителност до едно просто докосване на!

Луксозно закалено стъкло,монокристаллическая закалена стъклен панел

Грязезащитный,лесни за отглеждане ,не избледнява с времето,лесно за почистване.Не обесцвечиваясь, винаги изглежда като нов!

Можете да се докоснете влажна ръка

Водоустойчив сензорен прекъсвач можете да използвате по всяко време.

Surface водоустойчив, устойчиви на висока температура, антикоррозийность, пожароустойчивост.

Применитесь до : луминесцентна лампа с нажежаема жичка энергосберегающая лампа led светлини

С червено и синьо led индикатор, различимым в тъмното.Червено-това е светлина, син е светлина.

Лесна инсталация

Управлението на една жица под напрежение, директен заместител на оригиналния стар ключ.

1. Махнете панела с помощта на отвертка Махнете предния панел, както е показано на фигурата по-долу. 2. свързване на проводник Свързване на проводник под напрежение на основание терминал L. Свържете неутрален проводник на светлина за основание терминал светлина(L1,L2, L3). 3.Поставете ключа на стената Поставете ключа на стената, поставете предния панел.Привинтите двете страни; инсталирането завърши

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Доставка:

Моля, обърнете повече внимание на адреса на вашата поръчка, която трябва да отговаря на вашия адрес за доставка. (Ако сте от Русия, Моля, оставете вашето пълно име.Това е много важно) -продуктите се доставят в рамките на 7 работни дни след заплащане. -Доставка ще се извършват по целия свят чрез ePacket/Китай Пост въздушна Поща/DHL/TNT/EMS. -Моля, проверете подробностите при доставка, ако те са повредени, моля, любезно вземете ги и незабавно да се свържете с нас.Ние ще направим потвърждение и ще ви дадем решение.

Гаранция :

1 години гаранция на изработката; -не е пълен проблемът трябва да бъде представен в рамките на 10 работни дни след доставка на продукта; -увреждане на доставка трябва да бъде представен в рамките на 7 работни дни след доставка на продукта.

Дистанционно Разстояние 20та
Характеристики Интелигентен сензорен ключ и дистанционно управление
Размер 86*86*34
търговска марка Vrey
Функция дистанционно управление
RF честота 433,92 Mhz
Материал Пластмаса
КОД RF433 1527
Ползи за Осветление
Гаранция 1
Номер На Модела VR-RF-01X
Произход CN(произход)
Това Е Едно Интелигентно Устройство No
Текущата 5A
СТАНДАРТ Европейски
Тип На Ключа Сензорен Ключ За Включване/Изключване
Документ ce
Максимален ток 3-300W/gang
МАКС. В 90V-240
Цвят 8 цвят
Тип Елемент Ключове

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари