Bluetooth PC гейминг контролер за PS3 SONY геймпад за Play Station 3 Безжичен джойстик за Sony Playstation 3 SIXAXIS Controlle

Нов продукт

17.28лв.

23.68лв.

-27 %

В наличност

Етикети:

шах игра, bluetooth прием, контролери на nintendo switch, джойстик, де джойстик, джойстик за ps3, превключвател за управление на аудио и bluetooth, безжичен геймпад, pro ps3 контролер, nintendo игра switch

Bluetooth контролер за PS3 SONY геймпад за Play Station 3WirelessJoystick за Sony Playstation 3, PC SIXAXIS Controlle

Безжичен Bluetooth Контролер

За безжичния контролер Dualshock 3 използва Bluetooth технология за безжична игра, а USB контролери-кабел позволяват плавно и автоматично се зарежда контролера чрез системата за Play Station 3 по всяко време.Отлично автоматично свързване.Използването на високопроизводителни чипове, геймпад в играта е по-добра стабилност, висока точност на 360° рокери, забавено почти нулева, с криви дизайн на човешкото тяло, вие не се чувствате уморени, дори и ако сте пристрастени към играта, в продължение на дълго време!Той също така поддържа PC win7/8/10, но за да се свържете имате нужда от кабел.

Опаковка:

1 X безжичен контролер( на USB кабел не е включен в комплекта)

Като синхронизируетесь с PS3?

1:Можете да използвате мини-USB-кабел за активация на контролера, когато тя ще бъде пусната в експлоатация за първи път.

2: свързване на контролер на конзолата, натиснете бутона Home и извадете кабела.След това можете да го използвате безжично.

3:Ако той все още не работи, вие перезапускаете си или заряжаете.

4:Ако тези методи не са сработили, поставете иглата в мини-дупка в задната част на администратора и щракнете върху бутона, за да го възстановите.

Как да се включите в/изключите?

Контролер на PS3 се стартира, когато натиснете кръг бутона или се свързват с компютъра по датировочному кабел.Той ще се изключи, когато ще се проведе 5 минути след като я изключите.

Ако той не може да спре да работи след дълго време, моля, свържете кабела за данни в компютъра, а след това да го извадя, като по този начин той ще бъде изключен.

Как да се зарежда контролера на PS3?

1:свързване на конзолата към PS3 с помощта на USB кабел.

2:червен индикатор в контролера на ps3 ще започне да мига при зареждане;червен индикатор угасне при пълно зареждане.

Няколко Начина За Свързване

Този контролер Bluetooth е съвместим с мультиплатформенными игри.

Bluetooth Технология, така че вие можете да се свържете към конзола ps3 за безжична мрежа, без забавяне.

Може да се използва за лаптопи / PC на win7 / 8 / 10 с зарядно кабел.

Вградената вибрация

Вграден вибрираща двигател за този геймпада, така че можете да изпитате радостта от играта е по-добре!Силна обратна връзка вибрации за персонални игрален опит, нека играч смята, че те са на бойното поле.

Ниска Консумация На Енергия

Тази игрова конзола използва високоефективна физическа технология от второ поколение, висока производителност литиевую батерията 400mAh, само трябва да се заредите дръжката в продължение на 2 часа, можете да играете 3-5 часа на пълна мощност!Когато е добре, не губят ентусиазма си и безпомощност, защото дръжката не е сила!Ако не използвате геймпад навреме когато е свързан, той автоматично изключване за 5 минути и без операция, освен храна за вашето геймпада !

Произход CN(произход)
Форма За PS3 Manette
Документ НЯМА
Съвместими Марка Глави.в / Модел Друго
Тип Gamepads
Пакет No
Номер На Модела Контролера на PS3
200000571 200002850,200002850,200002850,200002850,200002850,200002850
Модел Безжичен джойстик за PS3
Функция За Управление На Dualshock 3
Стил За конзола джойстик за PS3
Директен доставка Поддръжка
SONY модел За Play Station 3
търговска марка ТЕКТИН
Тип Елемент За геймпада PS3

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари