Ново зарядно устройство за GoPro Hero9 с три порта USB Charger Kit за Go Pro Hero 9 Black Action Sport Camera Accessories

Нов продукт

36.91лв.

92.28лв.

-60 %

В наличност

Етикети:

gopro hero 9 Черен, комплект gopro hero9, gopro hero 9, купола на gopro hero 9, lamax x7, gopro hero 9, помещение под вода, go pro, монтиране на камери за гърдите, 3 см еластична

Ново зарядно устройство за GoPro Hero9 с три порта USB Charger Kit за Go Pro Hero 9 Black Action Sport Camera Accessories >>>>>>>>>>детайли деталя

Точки куршум: 1、Battery and Charger Kit: за TELESIN battery and charger kit е напълно съвместим с оригинала за GoPro Hero 9 black.Забележка: не изваждайте черна лента в горната част на батерията, тя трябва да облекчи извличане на батерията от зарядното устройство.

2、Функция бързо зарядно устройство, USB: функция за бързо зарядно устройство, USB може да се зарежда 3 батерии едновременно, а led индикатор smart charging indicator светва веднага червено означава да зареждаме, зелен означава да зареждаме.Време за зареждане: 3 на батерията-около 2 часа.

3、действителния капацитет: * действителния капацитет 1750mAh батерия може да удължи времето на работа Hero 9, което е сравнимо със същото работно време за батерии gopro 9.Тук няма ефект на паметта, така че можете да зареждате батерията по всяко време.

4、висококачествен материал ABS: той е изработен от висококачествен материал ABS, и той има USB порт и различни методи на таксуване със 100% гаранция за сигурност, които могат напълно да се предотврати перезаряд, късо съединение, прекомерното освобождаване от отговорност, прегряване, претоварване на работен ток и преумора.Интелигентен и компактен дизайн, лесен за носене.

5、Че вие ще получите: 1 *зарядно устройство; 1 *мини USB кабел и 2* батерия.

Технически характеристики:

Технически характеристики на бързо зарядно устройство, USB:

Вход: 5 2А

Изход: 4.4 V 800 mAhx3 (на всеки 1 порт)

Адаптивни версия на фърмуера: Hero 9 V1.21 и всички бъдещи актуализации на фърмуера.

Време за зареждане: 50 минути за 1 батерия, 90 минути за 2 батерии, 120 минути за 3 батерии.

Тегло на зарядното устройство: около 28 грама

Спецификации батерии подмяна на 2 пакета:

Капацитет: 1750 mah една батерия

Изход: мощност на батерията: 3,8 в/1,2 а (всеки 1 порт)

Живот на батерията: зареждане до 2100 пъти.

продуктовата носи етикет за услугата:

1*USB зарядно устройство

2*Дубликат На Батерията

1*Кабел За Зареждане

>>>>>>>>>>Точка Покажи

Забележка:

Ние не препоръчваме да зареждате едновременно като батерията for Telesin, така и оригинална батерия за GoPro.

>>>>>>>>>>След Продажбата

Начини на плащане:

Можете да платите някоя от посочените по-горе начини, и ад урегулирует в рамките на 3 дни след пускането на поръчката.

Плащането ще бъде потвърдена от Vangaurdtech.news в рамките на 24 часа и ние ще обработим вашата поръчка, след като той бъде завършен.

Ако вашата поръчка е затворен от съображения за сигурност, ще трябва да подадат заявление в Vangaurdtech.news.Рекламации, причинени от отмяна на поръчка, споразумение за връщането или медиация, ще бъде обработена веднага и обикновено отнема около 7-10 работни дни, за да достигне своя сметка.

Доставка и опаковка: всички детайли ще бъдат проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Поръчките се доставят в рамките на 2-5 работни дни след приключване на плащането.

Материал Друго
Съвместим Марка Екшън-Камера gopro
Произход CN(произход)
Тип Аксесоари Комплекти За Екшън Камери
търговска марка ШЗОНЫ
Номер На Модела B Комплект Зарядно Устройство За Go Pro Hero 9 Black Action Sport Camera Accessories

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари