Smart Instant Wifi Voice Translator Двустранен Превод На 68 Езици В Реално Време За Обучение Путешествующему Бизнес-Преводач

Нов продукт

12.95лв.

21.94лв.

-40 %

В наличност

Етикети:

langogo genesis ai преводач, преводач mi language translator, преносим глас и преводач, преводач устройства, превод устройство, гласова помощ, устройство за превод на езика офлайн, английски преводач офлайн, hd ssd, преводач instant dosmono

Описание:

НЕ:

1. Вие трябва да изтеглите приложението"X-Trans", ще е по-добре да изберат официалния сайт за сваляне и инсталиране, ако Google, Apple market не може да поддържа;

2. Отворете приложението в телефона си и отворете Bluetooth, след което изпълнете преводач и включете Bluetooth в съответствие с решението на приложението, Моля, обърнете внимание на инструкциите за употреба.

3. Натиснете бутона corressponding на переводчике, когато той е включен в приложение след успешното свързване на Bluetooth

Функция:

- Превод на много езици: поддръжка на до повече от 68 езици за превод на всеки език може да се прехвърлят един на друг.Малък и изискан: ръчни размер, малък и портативен, така удобен за носене, където и да отидеш.

- Двупосочен Интерком реално време: можете да го използвате, за да общуват лице в лице и решаване на комуникационни пречки.Ви осигурим най-подходящите резултати за превод в реално време, бърза реакция в рамките на няколко секунди.

- Превод на глас: интелигентна технология за разпознаване на глас, за да межъязыковое по-лесно общуване.Превода на речта на високо качество на текст на чужд език и излъчване на гласови изход.

- Превод на текст: подкрепа за превод на текст в текст.Широка съвместимост: съвместим с повечето мобилни телефони с iOS и Android.Здрав и Акумулаторна батерия: вградена 3.7 V 750mA батерия, ниска консумация на енергия, мъжки и лесно се зарежда.

- Безжична връзка Bluetooth връзка с телефона чрез Bluetooth позволява безжично предаване на разстояние до 10 метра, както и разстоянието за разпознаване на глас е 2 метра.

За нас:

68 Езици Гласов Превод

Арабски(египет),арабски(Ирак),арабски(Алжир),арабски(ОАЕ),арабски(Саудитска Аравия),арабский(Марокканский),арабский(Ливан),арабский(Кувейт),каталанский,датский,немецкий,английский(США),английский(Южна Африка),английски(Филипините),Английски език (Нов Zealand),English(Ireland),English(UK),English(Canada),English(Australia),Spanish(Uruguay),Spanish(Peru),Spanish(Paraguay),Spanish(Panama),Spanish(Nicaragua)

,Испански (Мексико),испански (Хондурас),испански (Гватемала),испански (ел дорадо),испански (Коста rica),Spanish(Colombian),Spanish(Chile),Spanish(Bolivia),Spanish(Argentina),Finnish,French(France),French(Canada),Japanese,Korean,Norwegian(блогърът MEL),Norwegian(ninosk),Russian,Swedish,Chinese(Simplifled),Chinese(HK),Chinese(Traditional),Czech,Greek,Hebrew,Hindi,Hungarian,Бахаса Indonesia,Italian,Dutch,Polish,Portuguese,Portuguese(Brazilian),Rumanian,Slovak,Thai,Turkish,Vietnamese,Ukrainian,Tagalog,Serbian,Nepali,Bengalese,Khmer,Burmese

29 Езици Гласово Писмо

Арабски (Египет), каталонски, датски, немски, английски(САЩ), английски(Нова Зеландия), английски(Великобритания), английски(Канада), английски(Австралия), испански, испански(Мексико), финландски, френски(Франция), Френски(Канада), японски, корейски, норвежки(Ninosk), китайски(опростен), китайски(HK), китайски(традиционен), руски, шведски, хинди, италиански, холандски, полски, тайландски, португалски, португалски(бразилски)

Произход CN(произход)
Стил Преносим
търговска марка сентехия
Екран На Дисплея No

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари