Вечно цвете лента за глава на жената възрастен момиче булка подпори сватба празнична парти доставка на изкуствени Хавай цветя венец подпори

Нов продукт

21.85лв.

37.67лв.

-41 %

В наличност

Етикети:

аквариумный син светодиод, комплект спа, детска плат, окачване лампи, кутии flovers, хавайска пола, венец на Хаваите, хавайски парти, хавайски венец, Алоха парти

Вечно цвете лента за глава на жената възрастен момиче булка подпори сватба празнична парти доставка на изкуствени Хавай цветя венец подпори

I. Начин На Доставка

А. Ако поръчката ви не е спешно, тогава Моля изберете безплатна доставка и нужда от около 30-50 дни за доставка.Б. Ако вашата поръчка е меньшюю здравната каса, тогава Моля изберете регистрирани фирми нужда пакет от около 20-40 дни за доставка.Достъпен регистриран опаковка: Въздушна поща стълб на Китай регистрирана / Vangaurdtech.news стандартна превоз на товари / специална линия-YW / ePacket etc. C. Ако поръчката е много спешно, моля избира търговската мрежа на куриерска необходимостта около 7-15 дни доставки.Достъпен търговска експрес: EMS / FedEx / DHL / TNT / Vangaurdtech.news Premium Доставка и т.н.

II. размер и цвят

Размер от нашето описание, само за справка.Цвят трябва да съществува известна разлика в цветовете от истинските продукти.Така че, размера и цвета на детайлите са същите, като нашите реални продукти, моля не купувайте, ако сте твърде придирчиви.

III. Подобрена дата на защита на поръчката

Когато към датата на защита на доставка е почти приключила, ако не сте получили продукти, моля, обърнете внимание на нас, за да се удължи дата на доставка, така че да може най-накрая да го получи.

IV.инструкции за закупуване

A. The sell price not include of flower, cake models и др.props which to be showed on our products picture.B.Here, we only продавам is girls women flower rattan wreath headband

V. Изложение За Продукти На Изображения

VI.описание превоз

A. нормално, след като купувачът е осъден нужда поръчка да бъде подтверженным Vangaurdtech.news.Само поръчка е преминал проверка, след което продавачът има право да го изпрати.Така че, Уважаеми клиенти, моля, бъдете търпеливи в очакване на вашата поръчка, когато ordering.B.Като за време перевозкы на пратката uncontolable за продавача, така че когато си поръчате много различни начини перевозкы пратка с различни времето перевозкы на пратката.Моля, изберете го в съответствие с вашата заявка.

VII.За Вашия Изтегляне

А. В продължение на дата за защита на доставка,моля не отваряйте никакви спорове за неполученных продукти!Тъй като доставката е била избрана от вас при поръчка, вие трябва да знаете детайлите за доставката.B.когато към датата на защита на доставка е почти към своя край, ако не сте получили продукти, моля, обърнете внимание на нас, за да се удължи дата на доставка, така че да може най-накрая са получили пакет.C.след датата на защита на доставка, ако все още не сте получили продукти.Моля, незабавно се свържете с нас, за да потвърди с корабна компания и компанията Vangaurdtech.news, а след това да реши този въпрос за вас.D. Ние ще бъдем благодарни, ако ни дадете добра обратна връзка.Защото ние се надяваме, че най ще ви постави в по-качествено обслужване.

VIII.в подкрепа на бизнеса

IX.за нашата компания

Ние сме компания, която е специализирана в производството и продажбата на ваканционни продукти за партита.Включва балони балони, латексови балони, избор на тортата топпера, знамена торта, играчки, торта топпера, опаковки торта, хартия за кифли, свещи за рожден Ден,подаръци за партита,маски за партита, банери, серпантины и конфети, за еднократна партия на чинии и т.н. Около 5000 дизайни на разположение за нас.JEACH, KINGSOUND, FRDM, WIMING, GOODLIFE-това са нашите марки.Продажба на фабрика,топ качество, най-добрата подкрепа и професионално обслужване на нашите предимства.Първо Качество, да ви даде качествени продукти-това е нашата отговорност.Сега ние сме насърчаване на нашите собствени марки и се надяваме да се развива заедно с вас!

Материал Завесата/плат /пластмаса и фалшив ратан сплетен венец прическа
Име цветя венец превръзка на главата за жените момичета
Стил Цветя венец за коса на момичето жени цветна лента за глава
Цвят цвете лента за глава венец прическа
Форма КРЪГ
Случай сватбен костюм на булката лента за глава лента за глава коса
Тип сватбена превръзка на главата дамски колела за коса
Дизайн момиче на жените лента за глава цветя венец лента за глава глава

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари