YONSUB Scuba Dive фенерче подводен водоустойчив LED diver light факел подводен led лампа гмуркане

Нов продукт

75.78лв.

99.71лв.

-23 %

В наличност

Етикети:

спа център-джакузи, водолазный факел siuyiu, оборудване за гмуркане, басейн да плуват, цветна леща, гмуркане с акваланг, жените-леководолази, анкерный земята, хвърляне на протектора, дайверские часовници

За нас: Yonsub-това е екип от любителите на свободно гмуркане, гмуркане с шнорхел и гмуркане с акваланг, които се предават на този спорт.Ние се ангажираме да ви предоставим най-добрите продукти за гмуркане на пазара, на разумни цени и с отлично обслужване на клиентите.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Благодаря Ви за това, че сте избрали Yonsub!

Купи:

Всички наши продукти ще бъдат напълно съвпада с описания, така че можете да ги закупите директно.ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Коментари:

1.Ние много ценим вашите 5-звездни положителни отзиви.Моля, не оставяйте отрицателната обратна връзка, да се свържете с нас.Ние твърдо вярваме, че добрата комуникация може да реши всеки проблем, но не и отрицателна обратна връзка.

2.ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашето работно време: 9:00 ч. - 18:00 (Пекин време GMT+8), понеделник - събота (почивните дни и официалните празници са изключени).

Доставка

1.Като правило,стоките ще бъдат доставени в рамките на 1 работен ден.

2. Обикновено той приема 15-25 дни до САЩ, 28-38 дни на голяма част от други страни, 40-55 дни до Русия, Бразилия, Италия и някои далечни страни.

3. митническа такса, е задължение и отговорност на всеки гражданин в страната си, така че купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и митнически такси, ако това е необходимо.

Политика

1.само личност продукт ще бъде предложен обмена.

2.In всички случаи, купувачите трябва да плащат за такси почтоваи плащането, за да върне продуктите за обмен или за връщане.Моля, имайте предвид, преди да закупят.

3. купувачи трябва да се свържете с нас, за да изпратите дефектни детайли обратно за обмен в рамките на гаранционния срок 14 дни.

Материал На Корпуса Алуминий
Тип Плувен БАСЕЙН
Номер На Модела YZ07
Тип На Батерията Батерии размер"D"
Източник На Светлина Led лампи
Тип Фенерче гмуркане фенерче / нощно осветление
Документ CCC, CE
Водоустойчив ДА
търговска марка Джон Sub
Разстояние Осветление 200-500 м,> 50 метра под вода

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари