1 бр. акрилен четка за нокти за акрил на прах найлон маникюр акрилни нокти през цялата Nail Art Brush With Liquid Glitter Handle 7 размери

Нов продукт

5.72лв.

14.29лв.

-59 %

В наличност

Етикети:

акрилен прах, четка за акрил, artsecret, черна четка за нокти, dh пирони, четка за нокти, акрилна четка за нокти, Силиконовата лъскава четка, Мойра нийл арт, сива акрилна четка за нокти

1 бр. акрилен четка за нокти за акрил на прах найлон маникюр акрилни нокти през цялата Nail Art Brush With Liquid Glitter Handle 7 размери

Материал: Кристал акрил & найлон за коса

Брой: 1 бр.

Дръжка: пластмасова с лъскава течност

Дължина на четката:как изложба на изображението

Размер: 2/ 4 /6/ 8/ 10/ 12/ 14(оптичен)

В Пакета Включва: 1 Бр Найлонова Четка За Нокти

Характеристика:

Четки, изработени от найлон.

Гладка дръжка са пълни с течност и блестящи цветни пайети, които ще потекат, когато го използвате.

Четки, изработени от най-добрите найлон.Косата четката е достатъчно силна, за да настоява и да акрил, но гъвкави и меки, за да ви дам меко докосване

Четките имат тънки гледна или остри ръбове, за да предотврати разделянето.Грижа за четката и съвети при правилната грижа и почистване, можете да предоставите на вашите четки имат по-дълъг живот.

Описание:

1-гладка дръжка са пълни с течност и блестящи цветни пайети.Това ще бъде темата, когато го използвате.Основният цвят на gliltter-злато и украса със сребристи, розови, бели цветя.

2-Тази четка е кръгла размер 8, в четка е нанесен специален разтвор.Моля почистете четката с уборщиком четки преди употреба. . Грижа За Четката И Съвети.Правилното използване, както и правилната грижа и почистване ще осигури на вашите щеткам по-дълъг живот.

3-за съхранение е важно-винаги дръжте проветренный и винаги когато е възможно, в чистосердечном положение.Естествена коса трябва да дишат, за да се предотврати развитието на мухъл.Дръжте четката далеч от пряка слънчева светлина.

4-сменяне или загуба на коса от нова четка-това е нормален процес.След като четка сломленна вътре и след малко срещи прилагане на сънна да спре.Винаги внимателно изплакнете нова четка с уборщиком четка или течно мономером преди първата полза.

5-Винаги внимателно почистете четката с добро качество, след всяка сесия на обработка щеточным почистване или течен мономером не използвайте ацетон, защото ацетон ще премахне блясъка с четина, ще акрил лепкава и натрупва баланс.Премахнете колкото се може повече влага с помощта на хартия кърпи и придайте форма преди съхраняването.

Номер На Модела mjs-23
Размер /
Тип Елемент Четка За Нокти
Козметични характеристики Комфорт
Материал акрил+метал
Модел Три комбинации
Подходящ за кожа Всеки тип кожа
Класификация ногтевых изделия Ноктите инструмент
Произход CN(произход)

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари