безплатна доставка добър tesst за TH-p50ut30c буферна плоча TNPA5336AB TNPA5337 AB AB TNPA5336

Нов продукт

47.36лв.

В наличност

Етикети:

ключ windos 10 pro, 6916l 2223a, покриване на clevo, ключова прозорец, дъска tnpa5335, panasonic sc, panasonic 4k камера ag ux180 ag ux90, 30f131, v420h2 le6 trem3, ремонт tnpa5349

купувачът трябва да го прочетете!!!

Моля, обърнете внимание:

1:Описание Преди покупка, моля, прочетете внимателно име, моля, уверете се, че модела такси и модели коли, ако не сте сигурни, право да купуват продукт не съответства на работа, това е отговорност на купувача, ние не носим отговорност, ние може да приеме връщане на стоката, но ние не поемаме транспортните разходи, ако не разбирате въпроса, вие винаги можете да ни изпратите на и-мейл, ние ще отговорим на вашата поща, благодаря!

2.Тези продукти са използвани, компоненти монтажна платка не всички счупени,ние изпитаме преди да сме изпратили ,

3. целия продукт е тестван преди да превозва.Ако продуктът е повреден по време на доставката, моля да ни уведомите за това веднага след получаването му.

4: Не отваряйте спор, защото даден продукт е стар.Имаме подробно описание.Ако не можете да го приемете, моля, не правете поръчка и не повикване излишни спорове.Благодарим ви!

5:част от продукта е нов и оригинален, в случай на запасите има нов състав, ние ще изпратим имейл на всички нови храни, ако в случай на нов състав продадени, ние ще изпратим старите продукти, но всички продукти са строго тествани преди да го изпратите, така че не се притеснявайте!надявам се да ме разберете!

6: Всички продукти имат три месеца гаранционен срок, ако имате някакви проблеми с качеството, можете да се свържете с нас ,ние можем да променим стоки и техническо обслужване, Ако не сте доволни, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи, без никакви загуби.

търговска марка Генрилиан
Документ НЯМА
Тип Вградена Индустриална Дънна Платка
Произход CN(произход)

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари