Sivir синтетични перука кафяв цвят 20 инча дълги вълнообразни женски перуки от естествена теплостойкое влакна cosplay/Вечерна / дневна прическа

Нов продукт

34.75лв.

68.14лв.

-49 %

В наличност

Етикети:

косата човешкия перука, завить парче на косата, добър перука от естествен, за мъжете перука, вълнообразни перука Лолита", перука, бяла перука, синтетични перука, перука Лолита", аниме момче перука

Дължина:20 см

Тегло:234 грама

Стил на косата: къдрава

Текстура:Синтетична Коса

Цвят на косата: кафяв

Номер на модел: 112-РГФ-8355-Браун

Материална Ранг: Направен От Висококачествен Теплостойкого Синтетични Влакна, Естествен Гледам

Средният размер на капаци :обиколката на осп е 21.25-23.00",размер може свободно да се регулира с помощта на регулируеми колани

Скъпи приятели, благодаря ви за Вашето посещение в нашия магазин.

1.ЗАЩО ДЪЛЖИНА НЕ СЪВПАДА С ОПИСАНИЕТО?

Ние измерваме дължина на косата, когато те се разтягат до директен стил, и ние измерваме перука от върха на косата до края, вълнообразни и къдрава коса ще е много по-кратък в сравнение с прави коси.Моля, обърнете внимание на правилната дължина, преди пускането на поръчки, благодаря!

2.ЗАЩО ЦВЯТ НЕ СЪВПАДА С ОПИСАНИЕТО?

Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои причини, като отражение на цветовете на монитора,на осветлението, фона и т.н.Ако смятате, че продуктът, който сте получили грешен, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние ще решим за вас.

3.КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА СИНТЕТИЧНИ ПЕРУКИ В СРАВНЕНИЕ С ПЕРУКИ ОТ ЧОВЕШКА КОСА?

а.перуки, направени от синтетични косми е по-евтино, отколкото перуки, изработени от човешка коса, така че можете да си позволите по-често променя стила или когато се опитвате да промените текущия си външен вид.

b.синтетични перуки косата по-лесно се полага от перуки от човешка коса.Перуки от човешка коса изисква много грижи и трябва по-често да се измие.По този начин, перуки, изработени от човешка коса, обикновено изискват повече грижи, от синтетични.

c.синтетични перуки са предварително стилизирана и предварително отрязани и ще запази първоначалната си форма дори след измиване.Така че много по-лесно за обикновения потребител.Перуки от човешка коса обикновено се нуждаят от подстригване и стайлинг на фризьор, преди да може да бъде облечен.

4.КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА СИНТЕТИЧНИ ПЕРУКИ ЗА КОСА?

Това е лесно да се пренасят с новата си перука, над полагане и над измиване, за да прочетете нашето ръководство за грижа за вашите синтетични завързана на предната перука, за да се гарантира дълголетие на перуки и да го запази стил.

Синтетични перуки са направени теплостойким влакна, които могат да издържат на температура до 180 градуса Цельсий (400F).Това е чудесно за изправяне на къдрава /, къдроглавият синтетични перуки или кърлинг Яки / преки синтетични перуки

Номер На Модела 112-РГФ-8355-КАФЯВ
Произход CN(произход)
търговска марка Сивир
Дължина 20Inch
Материална Ранг Высокотемпературное Влакна
Текстура Вълнисто
Дължина На Перука дълъг
Тегло 234g
Цвят На Косата Кафяви

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари