2020 съвсем ново зарядно CHCNAV за батерии тахеометра CHCNAV 8.4 V 1200MA EU PLUG US

Нов продукт

49.84лв.

В наличност

Етикети:

акумулаторна резачка, акумулаторна станция тахеометрическая, тотална станция, тотална станция професионален, sokkia gps, тип реле gps, скоростна тахеометра, акумулаторна станция на motorola, 36 вольтовая батерия, CHC

2020 съвсем ново зарядно CHCNAV за тахеометра CHCNAV battery 8.4 V 1200MA EU PLUG US

Вход: 100-240 v 50 / 60hz изход: 8.4 В 1200ма индикатор: червен-зареждане на зелено: пълна такса на пакет включва: 1 бр. х зарядно CHCNAV

Плащане

Моля, извършвате плащането възможно най-скоро след покупката (не по-късно от 7 дни след края на търга).За покупката на няколко стоки, моля, попълнете оформяне на поръчката, след като спечели всичките си стоки.За вашето удобство. отстъпка за доставка ще се прилагат автоматично при извършване на поръчка.

Политика Доставка

1.Ние ще ви изпратим продукта на вашия адрес ИБЕЙ в рамките на 48 часа след получаването на пречистен плащане.Ние не изпращаме стоката в уикенда или празнични дни.2.На продукт(и) ще бъде изпратено на е потвърдено от Ибей на адреса на купувача.Преди да платите, моля, уверете се, че вашият адрес на ибей съвпада с адреса, на който искате да изпратихме стока. 3.доставка отнема около 8 до 18 работни дни,но понякога стига до 25-30 дни за по-отдалечените райони.Т.е. зависи от грузопотока в различни страни. 4.Разходите за доставка и обработка включва пощенски, опаковане, складиране и дистрибутор на разходите. 5.Като купувач, е ваше задължение да плати данъка, когато правите поръчка от чужбина.Нашата цена не включва данъци, ДДС или други скрити такси 6.Забележка: ние не изпращаме стоката в местни , Нигерия, Италия, Африка и някои далечни островни страни.

Правила за връщане

1.всеки проблем с деталем, или не удовлетворенный с това деталем, моля да се свържем ние не сме в рамките на 3 дни след като сте се погрижили за детайлите.Възстановяване е възможно само в рамките на 14 дни, след 14 дни е възможно само ремонт. 2.Ние не носим отговорност за всякакви физически щети или вреди е / са резултат от неправилно използване от страна на купувача.Купувачът е отговорен за плащането на върнатия такса за доставка.Ако продуктът е повреден, можете да сменяте, просто го върнете в рамките на 2 седмици след пристигането си за пълен парите обратно, минус всички такси за доставка и обработка.Продуктите трябва да бъдат върнати с всички аксесоари и оригиналната опаковка.В противен случай на замяна не е извършен.За всички върнати продукти, клиентите трябва да се свържете с нас за да получите обратен адрес. 3.задържан такса перевозкы товара на отговорността на купувача, ако на връщане не ще бъде резултат от нашите грешки.И всички възстановявания грешки, които не са свързани с продавача за връщане подлежат на 20%-ной комисията за повторно съхранение.Купувачите заплащат цената за доставка за своя сметка, за да върне стоката за обмен или за връщане.Ние носим отговорност за пощенски разходи за замяна на стока.На връщане ще се извършват след получаване на върнатия продукт.

Коментари

1.Ако сте доволни по някаква причина, моля, не бързайте да оставят отрицателно/неутрално мнение.Ние работим усилено, за да се гарантира, че всеки клиент е 100% доволни и решаване на всеки проблем за вас. 2.Ако сте доволни от получения продукт,моля, пишете ни на положителна оценка. 3. Първата ни мисия е да се уверите, че сте доволни от всяка една сделка.Моля свържете се с нас преди да излезем всички на 1 или 2 номинальности, отрицателен резултат на експозиция или разкриване на някой от спора.Ако се сблъскате с някакъв проблем в сделката, моля, свържете се с нас чрез център за съобщения Ибей, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа в работни дни.

Аксесоари за diy ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари