Електрически Пратеник Десетки Акупунктурный Масажор Мускулите На Тялото Цифров Терапевтичен Апарат 4 Подложки За Лицето, Гърба, Врата, Рамото, Китката Крака Крака

Нов продукт

21.84лв.

34.67лв.

-37 %

В наличност

Етикети:

десетки малки подложки, електрически масажор за крака, електрически масажор за крака, десетки коли на големи, персонален масажор electric, масаж на краката, акупунктура, машина за терапия на жени, Ввингет, десет

Въведение:

Среднечастотная физиотерапия-един вид метод за лечение" от външни въздействия", който се провежда чрез меридианите, акупунктурните точки.Той минава през микрокомпьютерную управляема низковолновую симулацията китайска медицина, акупунктура, терени, негативно облекчение, масажни техники, чрез меридианную система на човешкото тяло, кондиционирующую цялото тяло, играе чрез меридиан и на ци и кръвта, координация Ин Джин,след това силно тяло

Защо сте избрали именно нашия масажор?Има ли някакви разлики от други магазини?

Технически характеристики :

Име на изделието:мултифункционален физиотерапевт на средната честота

Номинално Напрежение:4,5 В

Номинална Мощност:0,15 W

Номинално Работно Време:5-30 Минути

Интензивността на импулса: 15 нива на

Батерия: не е включен в комплекта AAA батерия

Цвят: Бял

8 Режима:Негативно Облекчение, Акупунктура, Масаж, Инсулт, Манипулация, Бракувани, Намаляване На Теглото, Лммунотерапия.

Област на приложение: може да се прилага върху раменете, кръста, коленете, ръцете и краката.Няколко части на краката и т.н.

Начин на приложение

1.Отворете капака на отделението за батерията,следвайте посочен посока,правилно поставете батерията № 3. 5 затворете капака на отделението за батерията.

2.моля,поставете кабелна щепсела в контакта продукция L физиотерапевтического на уреда, а другия край е правилно да се свържете с физиотерапевтическими чехли или физиотерапевтическими пластырями .Връзка.

3.моля, сложи краката си на физиотерапевтическую обувки едновременно или наклейте помощ в област, където физиотерапия е игла(частта, която се нуждае от физиотерапия), моля първо изтрийте я.

4.продължителното натискане на отворена клавишите(в горната лява страна на изделия )открит масаж

5.Тази машина е оборудвана с чук,масаж,разминанием,постукиванием,сломом.аппликатурой и осем режима на физиотерапия в автоматичен режим.Свободен избор в съответствие с индивидуалните нужди.

6.6.тази машина е оборудвана с физическа терапия за рамото,коляното,краката и ръцете ,на краката ,на ект,може да се използва според нуждите на персонала.По собствен избор.

7.7. сила +i s бутон за управление на силата на масажа.че може да се определи страна според индивидуалните нужди ,ако тази машина няма открити натоварване,а след това 5sec завива, когато бутон за скорост е приложен.малко si глупав D на дисплея LCD определя индикатор за положение на архива на интензивността на 1-15.

8.Когато продуктът работи .моля, поставете двете страни на етикети физиотерапия здраво в същото време, за да се предотврати

8.откриване на шапки светлина или нулево натоварване+

9.9.натиснете машини, за да спрете работа.

10.10 тази машина е функцията за автоматично изключване на 15-30 минути.Led екран "време" на случаен принцип показва на останалите работни часове, когато се използва led екран .На екрана се показва времето на"0", и машината автоматично спира да работи.

Документ НЯМА
Адаптер Адаптер САЩ / ЕС
Стандартно Напрежение 220V
Характеристика 7 акупунктурный электростимулятор
Функция 8 электростимулятор ems
Функция 2 десетки ЕМС
Цвят Бял
Функция 12 физиотерапевтическое обзавеждане
Функция 6 Десетки массажеров
Силата на Захранване от USB или батерии AAA
Функция 10 ЕМС-стимулатор на мускулите
търговска марка Райулеко
Батерия Не са включени AAA батерии
Функция 5 физиотерапевтический масажор
функция 3 Допринасят За Частично Кръвообращение
Произход CN(произход)
Особеност 11 физиотерапевтический апарат
Функция 4 Десетки Иглоукалывающих массажеров
Интензивност 15 Нива(Регулируеми)
Приложение Тяло
Функция 3 цифров терапевтичен масажор
Функция 1 Електронен Импулсен Масажор
Функция 9 электростимулятор на мускулите
Размер 170mm*125mm*5mm
Име Физиотерапевтический масажор IF 309B
Тип На Щепсела вилица за европейския стандарт
Режим 8 режима

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари