10 бр. За Samsung Galaxy Gear V700 SM-V700 корпус делото делото часа капак на отделението за батерията силиконов каучук с отвор за камерата

Нов продукт

66.46лв.

В наличност

Етикети:

sm v700, sm r750, дамски часовници loge, от галактическия часовник, sansung galaxy wach, Липо-каишка, замазка притискателния закрепване, батерия v700, корпус часа е отворен, делото samsung tablet galaxi

За Samsung Galaxy Gear V700 SM-V700 делото задната врата каишка за часа на капака на отделението за батерията силиконов каучук с отвор за камера 1. 100% тестване и гаранция 1 година 2. Тествано по едно и 100% работи добре 3. В превозва време с проследяване на номер 4. доставка на 1 ден след подтверженной на плащане 5. Най-доброто сервизно обслужване : ние ще се опитаме ни най-доброто, за да slove проблем 6. голям брой в наличност

моля, обърнете внимание:

> Преди да използвате батерията трябва да бъде напълно заредена.

> Временна къс капацитет на новата батерия ще се дължи на факта, че тя не се използва в продължение на дълго време, това е нормално, общият капацитет ще бъде възстановена посредством използването в продължение на 3-5 пъти.

> Когато за първи път се батерия, го използвайте, зареждайте в продължение на 10 часа в рамките на първите три пъти, използвайте го отново, след това той трябва да се зарежда само около 5 часа за нормална употреба.

> Да Не се използва неправилно зарядно устройство за зареждане на тази батерия в случай на повреда.

> Не разбиване и не променяйте дизайна на батерията.

> Не поставяйте батерията в зарядното устройство е твърде дълго.

> Не излагайте батерията на влага и вода, не поставяйте я в высокотемпературную среда.

> Не воздействуйте на батерията.

> Го поставете извън обсега на деца.

> Най-добрата температура за съхранение на 20°C,--5°C

Доставка:

1. Ние ще изпратим на пратката в рамките на 3 дни, след като заплати на купувача ще бъде потвърдено от Vangaurdtech.news.

2. Нашите цени не включват митническата такса дестинация.

3. ние ще бъдем отговорни за митницата проблем на Китай, и на купувача, трябва да носи отговорност за митницата проблем дестинация .

Време на доставка:

1: стълб стълба,необходимостта 15~35 работни дни или повече.

2: EMS,трябва 5~10 работни дни.

Гаранция:

1. Всички стоки, които ние продаваме, са с добро качество и се подлагат на строги тестове, преди да бъдат изпратени.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.

2. ние обещаваме, гаранция за качество в рамките на една година, и ние отремонтируем безплатно.Връщането доставка трябва да бъде платена от клиента.

3. вашето удовлетворение на нашите продукти е гаранция.Ако не сте доволни от продукт, можете да върне стоката за споделяне, но, моля, свържете се с нас преди връщането.Разходите за доставка и обработка не се връща, а клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане.Всички върнати стоки, трябва да бъде в добро състояние.Те трябва да бъдат в състояние за препродажба.Мъжете направени дефекти не гарантират, например счупени, надраскани и така нататък.

Коментари:

1. Ако отговаряте с поставените стоки, моля добросердечно помогнете да излезе положителният резултат от въздействието и ние ще направим същото и за вас.

Съвместим Марка Samsung
Модел за корпуса на samsung v700
Произход CN(произход)
Материал Пластмаса
Номер На Модела За Samsung Galaxy Gear V700 SM-V700
търговска марка MQNLQ
Дизайн БАР

Напишете отзив

Напишете отзив

Коментари